domingo, 30 de mayo de 2010

La prestatgeria digital.

Avui en dia, cada cop els pisos són més petits. Amb gent vivent en contenidors enormes,pisos de 25 m2, on posen els llibres tota aquesta gent?

En una prestatgeria digital no ocuparia més espai que el d'un ordinador,cada vegada més petits també amb la història dels netbooks, només un tipus d'anunci vol les coses més grans, aquesta és l'utilitat d'aquesta eina,la possibilitat de consultar llibres a la xarxa.

En quan a l'educació, la prestatgeria digital permet als centres crear llibres digitals amb l'alumnat d'una manera senzilla i de fàcil accés.
Un exemple de prestatgeria digital sería la que té l'xtec: Prestatgería digital.

Ara bé, si fins ara hem dit que aquesta eina és útil i comòde és perquè hi ha un programa darrere que ho fa possible:

· My Scrap book:

Aquest programa permet allò dit anteriorment: presentar continguts en format llibre en les webs i a més a més, crear i editar llibres.

Precisament la característica més destacable d'aquesta aplicació es la facilitat en que s'utilitza aconseguint així una eina assequible per a tots els nivells d'informàtica.

Per més informació de "My scrap book" consulta aquí.

La nostra opinió:

Mentres llegíem sobre aquesta eina ens anaven sortint diverses possibilitats d'utilitzar-la : afegir exercicis, resums sobre el tema, curiositats...

Així doncs no podem fer més que rendir-nos davant l'utilitat de la prestatgeria digital, una eina que no coneixíem fins ara que ens hem posat a investigar-la per a aquesta entrada i ens sembla perfecte, l'únic però que sen's acudeix és: fins a quin punt pot digitalitzar-se tot?

Enllaços d'interès:

Si voleu saber més sobre la prestatgeria digital, podeu consultar:

http://www.ciberespiral.net/comuje07/pdf/1comunica/04.pdf

http://tic-tac-ticdinfantil.blogspot.com/2010/02/la-prestatgeria-digital.html

http://phobos.xtec.cat/llibres/prestatgeria/

Les imatges valen més que mil paraules:

No hay comentarios:

Publicar un comentario