domingo, 6 de junio de 2010

Quaderns virtual

En aquesta entrada parlarem dels anomenats quaderns digitals.

Un quadern digital permet al professor posar actvitats en un entorn digital de manera que puguin ser evaluats els progressos i el rendiments dels alumnes.

L'estructura d'aquests quaderns és com el d'una mateixa llibreta a la vida real. Fulls on hi ha el contingut i material adicional per a realitzar la tasca. A més a més les preguntes tenen els anomenats "Punts de diàleg" on professors i alumnes poden escriure comentaris.

En quan a la seva aparença trobem destacable dir que segons la funció del quadern digital en pot tenir de diverses, així per exemple en trobem una especifica per alumnes de menor edat, la aparença infantil .

Els quaderns digitals tenen diferent ofertes d'activitats de manera que no resulti repetitiva la tasca per l'alumne: tenim desde el típic "omple espais" fins al "dibuix", aquí trobem tots els tipus d'activitats posibles.

La nostre opinió:

Com en la majòria d'entrades, no ens queda més que rendir-nos davant la evidència de la utilitat de totes aquestes activitats.

Si hem de destacar alguna cosa, parlant en global, és la diversitat que tenim a l'hora de triar, no podrem dir en cap moment que no tenim recursos per fer una classe variada de tant en quan, després de descobrir en les entrades del blog totes aquestes activitat ens queda clara una cosa: mai haurem esgotat els recursos que tenim com a professors per a tenir diversitat d'activitats i motivar els alumnes.

Per aprendre més dels quaderns digitals podeu entrar Aquí. Nosaltres hem extret la majòria d'informació d'aquí i ho recomanem perquè realment està ben estructurat i de manera clara i entenedora.

Per últim un vídeo:

No hay comentarios:

Publicar un comentario